maanantai 24. marraskuuta 2014

Hallow autumn moon

Joo-o, niin se pari viikkoa taas vierähti, enkä mitään ehtinyt tänne asti kirjoitella. Ärsyttää, kun saan kyllä jonkin verran aina uusia juttuja neulottua, mutta aina on töiden jälkeen pimeää ja viikonloppuisin harmaata ja sumuista.

Pistetään nyt silti pari suttuista kuvaa uusimmasta (öö, ei kyl oo ees uusin, toinen on joululahjahuivi, enkä uskalla sitä vielä paljastaa :D) tuotoksestani.


Löysin Instagramista tuurilla taas yhden ihanan neuleohjeiden suunnittelijan, Dieuwke van Mulligenin. Hänellä oli menossa Knit along, johon osallistuessaan sai Hallow Moon-huivin ohjeen ilmaiseksi. No, minä, ilmaisjuttujen innokas hamstraaja, lähdin heti mukaan. :P

Ja olipa kiva huivi neuloa! Tuo reunojen nyörimäinen viimeistely on ihan supernerokas! Ei repsota reunat hölmösti ainaoikeaa tehdessä, vaan reunat ovat siistit ilman pingotustakin.

Mietin pitkään, mitkä värit valitsen ohjeeseen, lopulta päätin vihdoin "uhrata" Handulta ostamani aivan törkeän hienon tumman sinisen merinovillavyyhdin sekä otin ripauksen myöskin Handun sinapinruskeaa merinoa. Loput langat yritin vain sovittaa noihin kahteen muuhun sopivaksi. Hiukan ehkä epäilyttää onko vähän liian hassu yhdistelmä, mutta ei kai se nyt oo niin vakavaa. :P


Malli: Hallow Moon, Ravelry
Langat: Handun merinosukkis tummansininen ja sinapinruskea, Lang Jawoll harmaa, DyeForYarn viininpunainen, Drops Baby Alpaca Silk luonnonvalkoinen.
Puikot: 4mm, 80 cm

Huivi ei ole mikään kovin leveä eikä pitkä, joten se on ehkä enemmän alkusyksyn huivi, kuin talvihuivi. Itse käytän sitä varmaan töissä ihan sisähuivina ainakin näin talven tullessa. Lankoja jäi vielä kivasti, joten ajattelin tehdä tähän vielä mätsäävän pannan.

- Kaisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti