lauantai 6. joulukuuta 2014

Silkkilintuja ikkunaan

Todiste siitä, että kyllä täällä tehdään välillä muutakin kuin neulotaan! Muun muassa taitellaan kolmisen tuntia silkkipaperista lintuja.


Bongasin Suuri Käsityö-lehden joulunumerosta ihanan silkkipaperilintukranssin ja innostuin itsekin kokeilemaan, kun löysin edullisesti silkkipaperia ja rautalankaa Tigerista.

Koska olin laiska/pihi, en kuitenkaan ajatellut, että tarvitsisin alkuperäisessä ohjeessa olevaa paperinarua keskelle esittämään oksaa ja punaisia puuhelmiä marjoiksi. 


Noh, koska en löytänyt harmaatakaan silkkipaperia, tuli kranssista mielestäni vähän valju ja yritin korjata tilannetta parilla piristävän värisellä linnulla. Sekään ei vielä riittänyt, joten virkkasin vielä keskelle lumihiutaleen... Hmm, onkohan jo vähän liikaa kaikkea? :D Ohje: Suuri käsityö 11-12/2014, lintukranssi
lisäksi lumihiutaleen virkkausohja Oma koppa-blogista
En ostanut erikseen mitään rengasta kranssiksi, vaan muotoilin ympyrän kaksinkertaisesta rautalangasta. Ihan hyvä niinkin. Tarvikkeisiin meni rahaa n. 5-6 e, kiitos mun lempikrääsäkauppa Tigerin! :)

Tämä lähtee huomenna avomiehen äidin luo joululahjaksi/koristeeksi. Toivottavasti kelpaa. Olen itse niin kovin kriittinen aina näiden tekemisieni suhteen, varsinkin silloin kun toteutus ei ole sama, kuin mitä visio oli alunperin päässäni. Ehkä tää oli se prototyyppi ja seuraava on jo vielä hienompi! :P

- Kaisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti