sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Kirjekuori-hartiajuttu

Jee, taas yksi valmis työ esiteltäväksi! Tosi hienoilla kuvilla jälleen, koska: laiska, sunnuntai, kotivaatteet, pimeys. 


Näytti ihan koiranvaatteelta, kun levitin tämän lattialle. :D


Käytin tasan yhden vyyhdin Louhittaren luolan Väinämöistä. Ihan huippuhyvä malli yhden vyyhdin kuluttamiseen! Ja jälleen kerran niin ihana lanka. Yllättävän pehmeää villalangaksi. Taisi olla itse asiassa ensimmäinen vaate, jonka kyseisestä langasta teen.


Ohje: L'Enveloppe, Sally Melville
Lanka: Louhittaren luola Väinämöinen, väri Kuningas, 100g (400 m)
Koko: 14-stitch-gauge, M
Puikot: 4,5 mm pyöröt

Vois ehkä vielä vähän venyttää tätä kastelemalla (edit: venytin, ja nyt peittää vähän siveellisemmin myös toisen rinnan :D). Jos lyhyyttä ei oteta huomioon (minkä pitäisi kyllä olla ihan ohjeiden mukainen, mutta tekijän kuvissa on paljon pidempi), olen tosi tyytyväinen.
Ohje oli supersekava, oikein harmitti maksaa 5 euroa niin huonoista ohjeista. Lisäksi lyhennettyjen kerroksien päättelyreunat näyttävät vähän hölmöiltä. Vinkkejä ohjeen ymmärtämiseen löytyy Ravelry-projektisivultani

Tämä tuntuu kuitenkin päällä ihanan lämpimältä, ja näyttää toivottavasti esim. mustan trikoopaidan kanssa paremmalta (edit: tätäkin testasin, ja hienosti toimii tumman trikoopaidan päällä. On jopa aika elegantin näköinen). Tekisi mieli tehdä toinenkin ja kokeilla esim. helmineulepintaa, joka oli toisena vaihtoehtona ohjeessa. Ja kun tämän ohjeen kerran on pyristellyt läpi, niin kyllä sen sitten osaa jo. :)

- KaisaEi kommentteja:

Lähetä kommentti