maanantai 2. helmikuuta 2015

Testineulontaa

Vuhuu! Vihdoinkin taas jotain valmista, mitä voin esitellä täällä. (Ja mistä on kuvia... Tää hemmetin pimeys ei ole kovin ideaali kuvaamiselle.)

Meiju K-P huuteli vuoden alussa testineulojia uudelle Aureed-neuletakilleen. Minä pinkaisin äkkiä Ravelry-ryhmään huutamaan, että "MINÄMINÄMINÄ". Ja pääsin testaamaan, jee!


Neuletakissa kiehtoi erityisesti selän ihana pitsikuvio, joka ei ole liian romanttinen, vaan sopivan rouhea tällaiselle epäromantikollekin. Ja koska olen yksittäisten ihanien vyyhtien hamstraaja, en voinut neuletakkia neuloa yhdellä värillä, vaan päätin tehdä raidallisen. Päävärinä Life in the Long Grassin vaalean puuterinsävyinen Damask ja raitana Handun tummansininen upea merinosukkalanka. 


Kun pääsin hihoihin, oli vaaleanpunainen lanka niin vähissä, että oli pakko soveltaa tummansinistä enemmän joukkoon. Ja pelkäsin, että vaaleanpunainen loppuu silti, niin lisäsin sitten ihan erisävyistä vaaleanpunaista muutamaan raitaan. Sais olla vähän nätimpikin, mutta ihan sama. Kiva on silti! Ja pehmeä. Ja lämmin. 


Ohje: Aureed, Meiju K-P 
Lanka: Litlg, Damask, 200g/800 m + Handun merinosukkis, tummansininen, 100g/400 m + n. 15 g Cascade Yarns Heritage Silk, vaaleanpunainen


Minä ihan täpinöissäni. :D "Kato nyt kun tää tälleen menee viistosti tästä edestä." Yritin tuoda esiin tuota mallia, mutta ei sitä jotenkin osannut kunnolla. Huono ryhtikin kaikissa. :D Pitäiskö vähän keskittyä tuohon selän suoristamiseen.


Ohje oli selkeä ja varmasti valmis versio vieläkin selkeämpi (köhöm, meikä vähän tarttui pieniinkin yksityiskohtiin). En voisi kyllä itse koskaan kuvitella tekeväni englanninkielistä (tai suomenkielistäkään) neuleohjetta. Ihan kauhean työlästä! 

Tapasin Meijun livenä Lentävässä Lapasessa tuossa pari päivää sitten. Mukava nainen, fiksu ja rennon tyylikäs. Meiju oli tuonut myös muutamia mallikappaleitaan mukanaan, ja ihastuin erityisesti Water Tonesiin ja Golden Adaliniin. Myös ihana Focus Dress -taskumekko on neulontajonossani kärkipäässä. Aion kyllä ehdottomasti kannattaa pientä yksityisyrittäjää, varsinkin kun malleista löytyy niin monia mieleisiä. 

- Kaisa

3 kommenttia:

 1. Tosi kaunis neuletakki! Ihana yksityiskohta tuo pitsikuvio ja just sopivan mittainenkin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Jaana! Olen itsekin tosi tyytyväinen pituuteen, pitsiin ja muutenkin malliin. :)

   Poista
 2. Kiva nähdä testineuloneesi :-)

  VastaaPoista