sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Dissent

Vihdoin vihdoin vihdoin on aurinko paistanut viikonloppunakin niin, että saatiin otettua kivoja kuvia uusista huiveista! Pari niistä on salaisia testineulontoja, joten en vielä voi julkaista niitä, mutta Dissentin voin esitellä ylpeänä. :)

Tämä huivi valmistui jo tovi sitten, mutta tästä ei kyllä kotivalossa ole saanut minkäänlaisia kuvia, kun on niin leveä ja lankojen sävyerot eivät erotu. Auringonvalossa huivin geometrisyyskin pääsee oikeuksiinsa.


Lankana on (jälleen kerran niin ihana) Louhittaren luolan Ilmatar, sävyissä Hopea, Lyijy ja Munakoiso. Lankaa kului vajaa kerä kutakin väriä. Huivista olisi voinut tehdä isommankin, mutta laiskuus iski. Lämmin keväthuivi tämä on silti.


Huivimallin suunnittelija on yksi lemppareistani, Lisa Mutch. Upeiden NBK-lankojensa lisäksi hänen huivimallinsa ovat upean geometrisiä taideteoksia, jotka pääsevät erityisesti oikeuksiinsa levitettyinä.


Lanka: Louhittaren luola, Ilmatar, väreissä Hopea (vajaa 50 g), Lyijy (vajaa 50 g), Munakoiso (n. 40 g)
Puikot: 4mm pyöröt

Toivottavasti pian pääsen esittelemään myös ne pari testineulontahuivia!

- Kaisa


3 kommenttia:

 1. Ihana huivi ja Iso kiitos postauksestasi! Nimittäin aivan ihania malleja tuolla suunnittelijalla. "Ihan pakko" joku hänen malleistaan joskus neuloa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että sain uuden fanin Lisalle! Sillä on hieno tyyli, harmi että lankoja en ole enää viitsinyt tilata tullien pelossa. Joskus niitäkin tilaillut. :)

   Poista
 2. Tosi kaunis huivi! Mulle oli samaten kyseinen suunnittelija ihan uusi, en ollut jostain syystä Ravelrysta bongannutkaan. Hyvä vinkki :)

  VastaaPoista