torstai 23. huhtikuuta 2015

Havu *testineulonta*


Meiju KP pyysi minua viime kuussa testineulomaan pari hänen huiviaan, toinen niistä on vihdoin tässä. Tällä oli melkoinen kiire, meitä oli kaksi testineulojaa ja saimme huivit valmiiksi muutamassa päivässä. 

Nyt ohje on julkaistu Koti ja maaseutu 04/2015 -lehdessä sekä Taito 2/2015-lehdessä, joten voin vihdoin julkaista myös kuvat täällä omasta huivistani!


Huivi koostuu pitsipaneeleista, joita tehdään huiviin parisenkymmentä. Parhaimmillaan mulla oli 20 silmukkamerkkiä puikoilla. Meinasi jo merkit loppua kesken! :D Mulle ehkä eniten aiheutti ongelmia juuri tuo silmukkamerkkien siirtely, koska ne parhaat, eli Succaplokin ihanat silmuccamerkit loppuivat kesken ja jouduin käyttämään tönkköjä muoviklipsuja. Muutoin huivia oli kiva neuloa ja lopputulos on nätti ja simppeli.


Lankana käytin Araucanian Botany Lacea vihreäharmaasävyisenä. Langan ostin viime syksynä Lentävästä lapasesta, kun Veera Välimäki oli pitämässä kurssia ja näin hänellä kyseistä lankaa kerällä. Värit eivät kyllä sovi mulle kovinkaan hyvin, mutta voi että on pehmeää lankaa! 
Voisin yrittää josko äiti kelpuuttaisi huivin käyttöönsä. 


Lanka: Araucania, Botany Lace, 90 g
Puikot: 4 mm pyöröt

- Kaisa

1 kommentti: