tiistai 7. huhtikuuta 2015

Johanna Alvestadin l. Kalastajan vaimon käsityökirjan julkkareissa

Tänään oli kiva parituntinen Helsingin Menitassa!
Pääsin Johanna Alvestadin, eli Kalastajan vaimon käsityökirjan (Kalastajan vaimo, suosikkineuleita ja suloista arkea) julkistustilaisuuteen. Johanna on ihan törkeän nätti, hoikka ja pieni. Ja väänsi suomea pienellä aksentilla, vaikka kyllä sieltä se "mie"-murrekin kuului. :)


Meille osallistujille oli tarjolla myös hieman naposteltavaa ja hyvää kuoharia! 

Pahoittelut suttuisesta kuvasta, kännykällä nopeasti näpsäisty. 

Me osallistujat sekä kirjan julkaisija saimme haastatella Johannaa ja kysellä hänen inspiraatioistaan ja blogista. Johanna kertoi, että saa paljon inspiraatiota kaupoissa myynnissä olevista neuleista, muttei aina raaski niitä ostaa, vaan miettii että "no tämmöisen osaisi varmaan tehdä itsekin". Ja siitä hän alkaa työstää omaa malliaan. Ollapa itse yhtä luova ja luottavainen omiin kokeiluihin! :D

Johannan kirjassa on ohje moneen hänen blogissaan nähtyyn neuleeseen ja hameeseen sekä pariin pipoon ja muuhun lastenvaatteeseen. Minun tekisi kovasti mieli tehdä kirjasta minihame ja ihana taskuliivi.


Saimme myös goodie bagin tilaisuudesta! Olin positiivisesti yllättynyt, että sellainen oli ylipäänsä tarjolla, en ollut lainkaan odottanut mitään. Goodie bagista paljastui pari kerää Kaisla-lankaa, mun ehdotonta lemppari kesälankaa (sitä saattaa olla jemmassa ihan pari, köh), virkkuukoukku, Novitan uusin lehti (JES! Onneksi en vielä ostanut sitä! Ihan huippuohjeita!) sekä Siksakkia-kirja.
Saatoin myös itse ostaa pari kerää kevätlankaa... Ups!

Semmoinen viikon aloitus. Perjantaina lähdemme parin kaverin kanssa Lontooseen viikonlopuksi! Uskaltaakohan siellä käydä lankakaupassa, kun on vaan käsimatkatavarat! :D

- Kaisa

2 kommenttia:

  1. Olen joskus lähettänyt reissusta lankoja postipakettina itselleni kun ei ole laukkuun mahtunut. Wink ;-)

    VastaaPoista