perjantai 1. toukokuuta 2015

Anna cardigan

Ihastuin alkuvuodesta Quince & Co.:n Home-ohjekirjaseen, jossa on muun muassa useampi herttainen ja söpö neuletakki. Erityisesti rakastuin Tillieen, joka näyttää kuvissa älyttömän hienolta!
Tilasin siihen Silmu & Solmusta langat joskus tammikuussa: Magentan-väristä Ilmatarta. Ah, mikä väri!

Aloitin Tillietä tuossa maaliskuun alussa, mutta ei se vain sujunut. En tajunnut ohjetta ja Ilmatar tuntui olevan liian säikeinen tuon kuvion neulomiseen. Päätin siis vaihtaa mallia ja valitsin Anna cardiganin, koska ohjeen lanka vastasi Ilmattaren vahvuutta. 
Neulominen sujui kivasti, kunnes oli hihojen aika. Mä en vaan tykkää hihoista. En yhtään. Piste. Ja ohjeessa ne piti muka neuloa vielä tasona! No voi herrantuuttelis, en tasan neulo tasana. Joten tein, kuten Lisa Mutchin Obsidianissa ja käännyin joka kerroksen jälkeen wrap & turnilla (kiedo ja käännä suomeksi) ja neuloin näin suljettuna neuleena hihat. 


Tällä neuletakilla osallistun myös Lankakauppa Titityyn KevätKALiin. Toisena yritän saada Kappani valmiiksi. Vähän epäilen. :D


Tästä tuli aika kiva. Tuo väri on ihana ja lanka on samalla sekä lämmintä että viileää, silkkinsä ansiosta. Ja hitsi, on kyllä riittoisaa lankaa tuo Louhittaren luolan Ilmatar! Yhteensä neuletakkiin meni 3,5 vyyhtiä! Ennen liotusta ja pingotusta neuletakki ulettui juuri ja juuri vyötärölle. Ainaoikean ansiosta pituutta tuli rutkasti lisää kastelun jälkeen. Ehkä inasen jopa liikaa. Mutta ihasama, tää on kiva!


Ohje: Anna, Pam Allen, Quince & Co. Home
Lanka: Louhittaren luolan Ilmatar, Magenta 165 g, Hopea n.10 g. 
Puikot: 4mm

Aurinkoista vappua kaikille! Mä odotan jo huomista Narinkkatorin Käsityökorttelia ja Handun lankoja!

- Kaisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti