keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Väri-ihastus l. Color Affection

Veera Välimäen Color Affection lienee suunnittelijan parhaiten tunnettu ja eniten neulottu huiviohje. Minä sain sen vasta nyt puikoille ja neulottua. En osannut aikaisemmin valita värejä enkä lankoja. Nytkin valitsin niin villit värit, että aluksi hieman epäilytti. Mutta siitä tuli kuulkaas aika hieno!


Muistin taas, kuinka ihania Veeran ohjeet ovat, kun niistä tulee aina melko pienellä vaivalla valtavia, kiitos lyhennettyjen kerroksien! Tämäkin huivi kasvoi upeisiin mittoihin kastelun ja venytyksen jälkeen, vaikka itse neuloessa ei tarvinnut montaa kerrosta neuloa kaikilla yli 400 silmukalla. Ja Louhittaren luolan Ilmatar nyt on vain aina niin ihana lanka. Tämä kaulassa kelpaa rämpiä vaikka minkälaisissa syys- ja talviviimoissa! Näitä pitää ehkä tehdä toinenkin. Värivaihtoehtoja kun multa sattuneesta syystä löytyy! :D


Lanka: Louhittaren luola, Ilmatar: Hopea, Avocado ja Ärjy. Avocadosta jäi n. 10 g, Ärjy olisi loppunut hieman kesken, jos olisin ohjeen koko 5 cm tehnyt reunaan. Tämä oli onneksi helposti muokattavissa.
Puikot: 3,5mm

- Kaisa4 kommenttia:

 1. Siinä riittää huivia mihin kääriytyä! Tosi hyvät värit oot valinnut, kaunis huivi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, koko on loistava! Ohuehkon ja hengittävän langan ansiosta menee syksystä kevääseen. :)

   Poista
 2. Kertakaikkisen upea ja kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veeran ohjeet on! :) Ihanaa, kun näköjään aika jännistäkin väriyhdistelmistä saa ihan mallikelpoisen tuotoksen!

   Poista