torstai 17. joulukuuta 2015

Joulun neulomislistalla

Voii apua, kohta on joulu ja mun joululahjaneulomiset on vielä ihan kesken! Enkä voi täälläkään oikein paljastaa kuvia jo tehdyistä neulomisista, jos vaikka asianosaiset eksyvät vahingossa lukemaan. Ja käytin viikonloppuna päivän työkaverin sukkien neulomiseen vain todetakseni, että niistä irtoaa ihan älyttömästi sinistä väriä käsiin ja kun liotin niitä päivän, lanka katkesi keskeltä vartta ja lähti purkautumaan. Eli roskiin meni se tuotos. MUR! Nyt ei ehdi sukat kollegalle ennen joulua. ;( En suosittele Flotte Socken lankoja kellekään!

Olen neulomisen lisäksi ostellut myös paljon uusia ohjeita Ravelrysta ja ajattelinkin jakaa niistä nyt lemppareimmat näin ennen joulua. Tässä siis mun Top 5 lemppari-Ravelry-ohjeet, jotka ovat jonossa ja jotka aion neuloa lähikuukausina! Kuvat Ravelrysta.
Vihdoin raaskin ostaa tämän ohjeen, kun löysin sen Loveknittingin sivuilta hieman Ravelrya halvemmalla. Ajattelin tehdä tämän keltaisena Malabrigon Lacesta. Tai Madelinetoshin Prairiesta harmaana taiii Malabrigon Silkpacasta pinkkinä!Tästä huivista olen nähnyt monta eri versiosta myös Pinterestissä ja eniten ihastuin vaaleaan mintun vihreään versioon, joten aion toteuttaa tämän todennäköisimmin Malabrigo Lacen mintun vihreällä langalla. Mulla on suurin osa huiveista kolmionmallisia, joten suorakaiteinen huivi tulee tarpeeseen. :)Tämä neuletakki vaikuttaa työläältä, varsinkin kun meinasin tämänkin tehdä lace-vahvuisella langalla, mutta tää on vaan niin nätti, niin nätti. Haaveissa on toteuttaa tämä Madelinetoshin Prairiesta Tern-harmaana ja kontrastireuna turkoosilla tai vaaleanpunaisella tms. We'll see.Carrie Bostick Hogella (vitsi mikä nimi!) on useampi ihana neulemalli, muun muassa Madder Anthology 2-kirjasen "jouduin" ostamaan kokonaan, koska mallit kiehtoivat suuresti. Voipi olla, että en saa näitä mitenkään kaikkia neulottua, mutta Lucinda on jonossa ainakin!Ondawa on ollut listallani aika kauan. Mutta kun nuo palmikot. Voi ei. :D En vaan jaksaisi. Hidasta. Mutta on toi vaan niin hiano! Lankakin on ollut kaapissa jo varmaan melkein vuoden: Langin Donegalia.

Ja tähän mun Ravelry-jononi ei todellakaan loppunut, mulla taitaa yhteensä olla 33 työtä jonossa ja n. 1000 mallia lemppareissa. Että tota joo, ei tästä tuu valmista mun elinikänä. Lankaa on kuitenkin hyvä olla kaikkiin.

Mitkä on sun lemppareita Ravelryssa, mitä aiot neuloa seuraavaksi? Mä siirryn töiden jälkeen sohvalle neulomaan pikapikaa äidille joululahjahuivia Suvi Simolan Color your shawl-ohjeella!

Ihanaa joulua!

- Kaisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti