sunnuntai 17. tammikuuta 2016

LankavarastontyhjentäjäKAL, eiku mikä?

Janina Kallio järkkäsi tammikuun alusta StashbustKAL2016:n, joka jatkuu vielä parisen viikkoa. Minä osallistuin tekemällä Janinan huiveista Aureolan; kaksivärisen pidennettyjen silmukoiden koristaman valtaisan shaalin. :D


Multa loppui kontrastivärin lanka juuri ennen viimeistä pidennettyjen silmukoiden kerrosta. Mitä nyt muiden projekteja lukaisin, monella muullakin oli loppunut. Eli kannattaa varata jopa yli 400m lankaa! Posottelin siis menemään viimeiset kerrokset päävärillä, sitä kun oli vielä n. 7g jäljellä. :D Hyvin siis kulutti lankaa, ihan loistavaa! :)

                     
Ohje oli selkeä, joskin missään ei mainittu kannattaako lanka katkaista jokaisen värivaihdon kohdalla. Kuvista katselin, että ilmeisesti lanka oli aina katkaistu, mutta sitä puolet huivista kokeiltuani yksi langanpää oli päässyt karkaamaan ja silmukat purkautuivat, joten päätin, että ei hitto en tosiaan oo päättelemässä näitä kaikkia langanpäitä. :D Ja loppukerroksiin jätin vain löysähkön välin ja jatkoin toisella värillä. Eikä se valmiissa työssä mielestäni häiritse.


Lankana käytin Life in the Longgrassin Irish Black-merinolankaa ja Handun vihreää merinosukkista. Ihanan pehmeitä lankoja molemmat, Irish Black hieman värjäsi sormenpäätä, mutta ei päästänyt kovinkaan paljoa väriä kastellessa.


Lanka: Litlg, Irish Black 100g/400m ja Handun vihreä merinosukkis 100g/400m
Puikot: 4mm pyöröt

Tää huivi on oikeesti aivan valtava! Ei mahdu kuviin edes neljään osaan taiteltuna! Ihanaa!
Ja josko seuraava neulomus ois sit jotain muuta, kuin huivi?

- Kaisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti